AHL-profil klar for Bulldogs

af Allan Hoffmann

AHL-profil klar for Bulldogs

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med AHL-profilen Anthony Camara.

En ny stor profil er på vej til Odense! Vores nye signing har været i systemet hos NHL-klubberne Boston Bruins, Montreal Canadiens og Carolina Hurricanes. Derfor er det med en vis stolthed, at Odense Bulldogs kan præsentere Anthony Camara som ny mand i Bulldogs-trøjen.

Anthony Camara er 23 år og spiller venstre wing, men kan også spille center. Han var for få år siden et kæmpe talent i canadisk ishockey, hvor Boston Bruins længe havde haft ham i kikkerten. Boston draftede ham som nummer 81 i 2011, hvorefter en NHL-debut lå lige for fødderne. Han står dog indtil videre kun noteret for pre-season kampe i NHL for Boston Bruins. I stedet er det dog efterfølgende blevet til tre sæsoner for Bostons farmerhold, Providence Bruins.

Anthony var så stort et talent, at han i 2013 var med på Canadas junior-landshold til VM. Her var han udtaget blandt navne som Ryan Nugent-Hopkins, Nathan MacKinnon, Jonathan Huberdeau, Ryan Strome, Mark Scheifele, Jonathan Drouin, og Morgan Reilly, som i dag er superstjerner i NHL.

Nu går turen så mod Odense for den 23-årige canadier. Anthony skifter fra Montreal Canadiens’ farmerhold, St. John IceCaps.

– Jeg føler det er en god måde at kickstarte min karriere igen. Det er en forandring at skifte til Europa, prøve noget nyt og ellers bare tage den derfra, siger Anthony Camara.

Selvom Odense er et langt skridt ned af stien i forhold til AHL, så er Anthony klar til at tage udfordringen op i Danmark.

– Jeg prøver at gå åbensindet ind til starten i Odense. Jeg så, at holdet sluttede godt sidste år, så jeg håber at kunne bidrage til holdet og forhåbentlig komme i finalen, uddyber han.

Formand Henrik Benjaminsen er glad for at kunne få tilknyttet en spiller som Anthony Camara.

– Vi er rigtig glade for at kunne tilknytte Anthony til vores hold. Anthony har været meget tæt på at sparke døren op til NHL, og han har ikke opgivet den drøm endnu. Han har derfor valgt og søge til Europa og ad bagvejen arbejde sig ind i NHL. Dette er så vores held, da vi er valgt som første stop på hans tur til Europa, siger Henrik Benjaminsen.

– Anthony er en fysisk spiller, der i hans junior-tid viste, at han også kunne finde vej til netmaskerne, og det er vores forventning, at han i Danmark igen vil finde målnæsen frem og blive en profil på holdet. Han passer godt ind i vores koncept med fysisk stærke spillere, der arbejder stenhårdt for holdet og ikke går af vejen for at sætte en tackling. Samtidig er han stadig sulten efter at bringe hans karriere videre til et højere niveau, uddyber han.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder