Bulldogs henter rutineret svensk målmand

af Allan Hoffmann

Bulldogs henter rutineret svensk målmand

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med 30-årige Robin Rahm.

Det har længe været efterspurgt, hvem der skal vogte Bulldogs’ mål i den kommende sæson. Manden er fundet, og han er svensk. 30-årige Robin Rahm har skrevet under med Odense Bulldogs.

Robin er en rutineret svensk målmand, med et fornemt CV. Han har i sin ungdom spillet i Sunne IK, og siden da har han spillet for store svenske klubber som Brynäs, Färjestad, Malmö og senest AIK. Robin har sågar vogtet buret i adskillige kampe i den bedste svenske række, SHL.

I slutningen af sidste sæson blev Robin lejet ud til SønderjyskE i fraværet af Joni Myllykoski. Og nu drager Robin så over på den anden side af Lillebælt, hvor Odense Bulldogs venter.

– Det føltes virkelig som om, at de ville have mig og troede på mig. Og så har jeg kun hørt gode ting om Odenses organisation og Odense som by, siger Robin Rahm.

Robin er meget begejstret for indstillingen i Bulldogs, og ser frem til at vogtet målet i Odense Isstadion.

– Jeg kunne se sidste år, at Bulldogs har en god holdånd og en god attitude i alle kampe. Så jeg forventer, at vi bliver et svært hold at slå i næste sæson. Jeg håber at kunne bidrage med noget erfaring.

Formand Henrik Benjaminsen er glad for kunne få tilknyttet Robin til holdet.

– Vi kender Robin fra sidste sæson, og der fik vi et rigtig godt indtryk af ham. Han var derfor en oplagt målmand at kontakte da vi skulle have en ny sidste skanse, og heldigvis lykkedes det for os og få ham til Odense. Robin er en rutineret målmand, der har prøvet en masse i sin karriere og passer derfor perfekt til vores hold, siger Henrik Benjaminsen.

Til dem, som ikke kender Robin Rahm, så sætter han her nogle ord på sig selv.

– Jeg er en rolig målmand, som dækker nettet godt. Min stærke side er min positionering, som jeg prøver at drage fordel af i hver kamp, afslutter Robin Rahm.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder