Sommer-update fra formanden

af Allan Hoffmann

Sommer-update fra formanden

Formand Henrik Benjaminsen giver her en update på holdet forud for sommerferien.

Inden vi alle tager på sommerferie og lader op til den første puck igen kastes i Odense Isstadion, så bringer vi her en update på holdet som skal kæmpe for Odense Bulldogs ære i den kommende sæson.

Målmænd:

Som backup har vi en genganger fra sidste sæson i den unge og talentfulde Andreas Lauridsen. Andreas har siden han kom til Odense løbende udviklet sig og vi har forventninger om, at han i den kommende sæson tager det næste skridt, og kommer til at spille flere kampe for Bulldogs. Der er i den kommende sæson flere kampe end sidste år, og det vil derfor være nødvendigt, at Andreas kan være med til at aflaste vores første målmand, når der i de mange uger er kamp både tirsdag, fredag og søndag.

Som første målmand forventer vi at hente en rutineret udenlandsk keeper, der kan være med til at give noget ro til vores unge backs, men som samtidig vil være kampafgørende og ”stjæle” nogle point i de tætte kampe. En nærmere afklaring forventes medio/slut juli.

Backs:

På backsiden har der været en større rokade. Af de rutinerede har vi beholdt Martin Larsen, Andreas Pedersen og Mads Schaarup, og de 3 behøver næppe en større introduktion. Vi har bragt noget fysisk toughness og canadisk defensiv power ind med til førelsen af Nick Walters. Hans landsmand Jacob Johnston kommer med en masse rutine og erfaring, og bliver samtidig vores top powerplay back, samtidig med, at han ikke går af vejen for et godt hit i det defensive.

Unge Christian Larsen fortsætter også i Bulldogs-trøjen, og hans jævnaldrende back kollega Nicolai Eriksen er hentet ind fra Aalborg. Selvom de er unge har vi en forventning om, at de kommer til at give vores øvrige backs kamp til stregen om spilletid i løbet af sæsonen, og det vil ikke overraske os, hvis en af dem får en gennembrudssæson i stil med Oliver Larsen havde sidste sæson.

Den sidste mand i vores back besætning er Rasmus Knudsen, der kommer til fra Herning. Rasmus har været med i gamet i mange år og har manglet det sidste for at etablere sig som fast mand. Med et skifte væk fra de vante rammer i Herning kunne det meget vel være i år dette sker.

Forwards:

Frederik Sørensen, Henrik Nielsen, Rasmus Bjerrum, Jonas Hansen, Dale Mitchell og Asger Petersen fortsætter alle sammen fra sidste sæson. Vi ved hvad de står for, og de kender alle deres rolle på holdet. Nogen af dem vil sandsynligvis presse yderligere på for at få mere spilletid og ansvar end i sidste sæson og for andre gælder det, at de bliver blandt de bærende kræfter i den kommende sæson.

På danskersiden har vi tilført Sebastian Ehlers, Søren Nielsen og Jakob Wittendorf. I Søren og Sebastian har vi fået styrket toppen af vores danske forwards, og hvis vi sammenligner med sidste sæson er vi klart styrket på dette område.

Jakob kommer ind og skal fortsætte den udvikling han startede i Sønderjyske, og skal suge til sig af lærdom fra de øvrige spillere, og vil også få muligheder for at vise hvad han kan. Samtidig runder han vores stærke årgang 99 af, hvor vi er så heldige at have hele 4 spillere fra.

Den sidste nye mand i angrebet er Dylan Walchuk. En canadisk tekniker der er sulten for at komme til Europa og vise sig frem. Han kunne være en mulig makker til Dale Mitchell, men lige netop på forward siden er vi ikke helt komplette endnu. Vi forventer, at vi i løbet af august/september tilfører endnu en udenlandsk forstærkning til holdet, og der arbejdes hårdt på at finde den rette til at tage denne plads.

Det efterlader en ledig plads blandt de 12 forwards, der skal udgøre de 4 angrebskæder til sæsonstart. Denne kunne blive besat af en ung talentfuld spiller, men indtil videre holder vi alle muligheder åbne.

En god sommer til alle Bulldogs-fans.

Bestyrelsesformand,
Henrik Benjaminsen

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder