Tadeas Galansky har opsagt sin kontrakt

af Bulldogs Odense ApS

Tadeas Galansky har opsagt sin kontrakt

Tadeas Galansky skrev før den forrige sæson en 1+1 årig kontrakt, hvor parterne kunne gå hver til sit efter år 1. I går (søndag) valgte Tadeas at gøre brug af denne klausul og opsige sin kontrakt med Odense Bulldogs for den kommende sæson.

”Det er vi i Odense Bulldogs naturligvis rigtig ærgerlige over, da Tadeas har været en sikker skanse i de seneste to sæsoner. Odense Bulldogs vil gerne rette en stor tak til Tadeas for den indsats han har leveret i de seneste to sæsoner.

Samtidig har vi dog fuld tiltro til, at vores kommende træner i samarbejde med resten af organisationen vil finde en fuldgod erstatning til at vogte buret i den kommende sæson,” udtaler bestyrelsesformand Henrik Benjaminsen.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder