Sebastian Ehlers klar for Bulldogs

af Allan Hoffmann

Sebastian Ehlers klar for Bulldogs

24-årige Sebastian Ehlers er skiftet fra Aalborg Pirates til Odense Bulldogs.

Bulldogs har i dag skrevet en 1-årig kontrakt under med Sebastian Ehlers, der skifter fra Aalborg Pirates.

Sebastian spillede ungdomshockey i Biel-Bienne i Schweiz, hvor han voksede op. Derefter gik turen til Malmö i tre år, hvorefter han vendte hjem til hjembyen Aalborg. Derudover har Sebastian 23 ungdomslandskampe på CV’et. Og sidste sæson lavede han 9 point for Aalborg, heraf 2 mål og 7 assists.

Nu venter der så et forhåbentligt godt år i Odense, hvor Sebastian håber på at kunne udvikle sig som spiller.

– Jeg har brug for noget nyt og nogle nye omgivelser, hvor jeg kan udvikle mig som spiller. Her har Odense altid ligget i toppen af min prioritetsliste. Jeg ser frem til at blive en del af det her nye Odense-hold, fortæller Sebastian Ehlers.

Til dem som ikke kender til Sebastian som spiller, så giver han selv en beskrivelse af sig som hockeyspiller.

– Jeg er en 2-vejscenter, som også kan spille wing. Jeg har en god hockeyforståelse. Jeg mest defensivt minded. Men jeg vil gerne udvikle mig offensivt og lave nogle flere point, og det tror jeg Odense er et perfekt sted og udvikle mig på.

Og skulle nogle sidde og undrer sig, så ja, Sebastian er søn af Heinz Ehlers og storebror til Nikolaj Ehlers.

– Man er selvfølgelig stolt af at være en Ehlers. Specielt når det er gået så godt for min far og min lillebror. Men når jeg spiller, så er det ikke noget jeg fokuserer på. Jeg er mig selv, Sebastian Ehlers, og jeg fokuserer på mig selv.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder