Herning-back skifter til Bulldogs

af Allan Hoffmann

Herning-back skifter til Bulldogs

24-årige Rasmus Knudsen skifter fra Herning Blue Fox til Odense Bulldogs.

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med 24-årige Rasmus Knudsen, der skifter fra Herning Blue Fox. Rasmus har været en fast del af Hernings førsteholdstrup siden 2010 og har masser af erfaring fra Metal Ligaen. Derudover har han 25 ungdomslandskampe på CV’et.

– Jeg vil gerne videre i min karriere og der synes jeg, at Odense passer rigtig godt til mig. Jeg tror, at Odense kan give mig noget mere tillid og spilletid end jeg fik i Herning. Samtidig tror jeg også jeg kan bidrage med en masse til Odense, fortæller Rasmus Knudsen.

Rasmus har spillet i Herning hele sit liv, på nær et enkelt år i Aalborg. Derfor bliver det også noget specielt at skulle trække en anden trøje over hovedet fra næste sæson.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve noget nyt og få nogle nye holdkammerater. Jeg er overbevist om, at det nok skal blive rigtig spændende. Jeg tror det bliver en god sæson vi går i møde.

Til dem, som ikke kender Rasmus Knudsen, så beskriver han sig selv følgende:

– Jeg er en fysisk stærk back, som har et godt skøjteløb og blik for spillet. Min styrke er helt klart min fysik. Derudover er jeg en meget offensiv back, afslutter Rasmus Knudsen.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder