Bulldogs skriver med to canadiere

af Allan Hoffmann

Bulldogs skriver med to canadiere

Bulldogs har skrevet kontrakt med to canadiske profiler, Dylan Walchuk og Nick Walters.

De første udenlandske signinger forud for 2017/18-sæsonen er i hus. Bulldogs har skrevet kontrakt med canadierne Dylan Walchuk og Nick Walters.

Dylan Walchuk er en 25-årig angriber, der skifter fra University of Calgary i CIS-ligaen, hvor han har tilbragt de seneste fire sæsoner. Derudover har han to WHL-sæsoner på CV’et, hvor det er blevet til et hav af mål og assister for Spokane Chiefs.

– Jeg har hørt meget om hockeyen i Danmark og da jeg fik muligheden for at skifte til Odense, var jeg på ingen måder i tvivl. Jeg håber at kunne bidrage nok til at vi forhåbentlig kan vinde mesterskabet, fortæller Dylan Walchuk og uddyber;

– Jeg er en teknisk dribler, der har et godt skud og scorer mange point. Jeg har fart i skøjterne og kan iscenesætte mine medspillere.

Nick Walters er en fysisk stærk forsvarsspiller på 93 kilo, der har et fornemt CV. I 2012 blev han draftet i NHL som nummer 116 af St. Louis Blues, hvorefter han har spillet et hav af kampe i AHL, WHL og ECHL.

– Jeg har lige afsluttet mit første år som fuldtidsprofessionel i ECHL. Jeg har hele tiden haft drømmen om at spille NHL, men jeg er stadig ung, så nu søger jeg mod Europa. Og da Bulldogs kom med et tilbud, der kunne jeg ikke sige nej, fortæller Nick Walters.

– Jeg glæder mig til at lære den europæiske spilletid. Den er en del anderledes end i Nordamerika, uddyber han.

– Jeg er en defensivt minded forsvarsspiller, der har gode afleveringer og er god i boxplay. Derudover er jeg stærk fysisk og blokerer en del skud, afslutter Walters.

Formand Henrik Benjaminsen udtaler følgende om de to canadiere:

– Vi får i Nick en stor og stærk fysisk back, der kommer med en masse rutine og erfaring fra Nordamerika. Han kender sin rolle på holdet og bliver en vigtig brik i defensiven i den kommende sæson, hvor han kommer til at være garant for, at det ikke er gratis at spille mod Odense. Derudover kommer vores unge talentfulde backer til at læne sig op ad Nick i år og lære af ham. Han skal være en af vores ledere på isen.

– Dylan har spillet sammen med vores nye back Nick, og de kender hinanden rigtig godt, og da vi snakkede med Nick fik vi også muligheden for at tilknytte Dylan. Dylan er en lille spiller, men han er ikke bange for tage tæskene foran mål, og så har han nogle rigtig gode hænder. Skiftet til Europa, hvor spillet er mere teknisk og knapt så fysisk gør at han kommer til at blive en profil i Odense.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder