Bulldogs får tilknyttet kommunikationsmedarbejder

af Allan Hoffmann

Bulldogs får tilknyttet kommunikationsmedarbejder

Odense Bulldogs har frem mod den nye sæson fået tilknyttet en kommunikationsmedarbejder.

Efter at Thomas Nielsen er stoppet hos Odense Bulldogs er Jonas Kvist Jepsen blevet en del af holdet frem mod den nye sæson. Jonas er ansat som kommunikationsmedarbejder, hvor opgaverne kommer til at bestå af vedligeholdelse af hjemmesiden, pressemeddelelser, interviews med spillere og trænere, optakt og nedtakt til kampe m.m.

Jonas er 21 år og studerer til dagligt journalistik på Syddansk Universitet og har dermed erfaring og tilknytning til medieverdenen. Derudover er han web-skribent på Cykelmagasinet, som er blandt Danmarks førende cykelsportsmedier.

– Jeg er enormt spændt på, hvad der venter af opgaver. Ren personligt, så er det en lille drøm, der går i opfyldelse. Jeg har været stor fan af Bulldogs siden jeg var en lille knægt og kommer til stort set alle kampe. Jeg håber at kunne levere noget godt journalistisk arbejde til gavn for de mange Bulldogs tilhængere, fortæller Jonas Kvist Jepsen.

– Da muligheden for at tilknytte Jonas opstod, greb vi den straks. Bulldogs Odense har en vigtig opgave i at få kommunikeret med alle interessenter omkring vores ishockeyhold, og med den hastige udvikling der er i de forskellige kommunikationsmedier, er vi glade for at have tilknyttet en journaliststuderende med ishockeyviden og –interesse. Vi forventer, at vi i løbet af kort tid udvider antallet af medier, hvorpå vi fortæller om Bulldogs, fortæller salgschef Allan Hofmann.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder