Asger Petersen forlænger med Bulldogs

af Allan Hoffmann

Asger Petersen forlænger med Bulldogs

17-årige Asger Petersen har forlænget sin kontrakt med Odense Bulldogs.

Den blot 17-årige wing Asger Blicher Petersen har allerede spillet et hav af kampe på Odenses førstehold. Han debuterede på holdet i en alder af blot 15 år, og har vist forrygende takter i 2016/17-sæsonen. I sæsonen blev det til hele 50 kampe, der bød 6 point, heraf 3 mål og 3 assists.

Derudover har Asger også en masse ungdomslandskampe på CV’et, heriblandt et U18-VM i foråret.

Den unge fynbo ser optimistisk frem mod den kommende sæson og er glad for at kunne fortsætte i barndomsklubben.

– Jeg føler, at Odense er det helt rigtige sted at fortsætte min udvikling. Der er en del ting jeg mangler i mit repetoire, og det føler jeg Odense kan hjælpe mig med, udtaler Asger Petersen.

Med Asgers unge alder taget i betragtning, så var det naturligvis begrænset med spilletid i de enkelte kampe. Men Asger ser lyst på fremtiden og håber på at kunne spille en større rolle i 2017/18-sæsonen.

– Jeg håber på at kunne få en større rolle på holdet i den kommende sæson. Jeg vil selvfølgelig gerne lave flere point end jeg tidligere har gjort, samt blive mere spilstyrende og dominerende på isen. Ellers er det i hvert fald, som minimum, at udfylde de pligter jeg skal, ligesom jeg har gjort i forgangne sæson.

Og det ambitiøse talent lægger dog heller ikke skjul på sin personlige målsætning.

– Drømmen er helt klart at komme i NHL eller SHL. Der er selvfølgelig lang vej dertil, men det er helt sikkert noget jeg går efter, afslutter Asger Petersen.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder