Peter Johansson og Odense Bulldogs stopper samarbejdet

af Thomas Nielsen

Peter Johansson og Odense Bulldogs stopper samarbejdet

Cheftræner Peter Johansson har besluttet at udnytte en gensidig option og opsagt sin kontrakt med Odense Bulldogs.

Den svenske træner blev tilknyttet Odense Bulldogs sidste sommer, men det forbliver ved den ene sæson i spidsen for fynboerne.

– Jeg har valgt at udnytte en option i min kontrakt og dermed ophæve samarbejdet. Jeg har været meget tilfreds med mit ophold i Odense, hvor organisationen har behandlet mig godt og professionelt. Vi har indfriet vores sportslige målsætninger, og vi kan se tilbage på en godkendt sæson, udtaler Peter Johansson.

Bestyrelsesformand Henrik Benjaminsen udtaler følgende:

– Vi har været glade for samarbejdet med Peter, som med vores kvalifikation til semifinaleserien bragte os et stykke tættere på vores sportslige mål. Vi er i gang med at afsøge markedet for en ny dygtig træner, så vi i den kommende sæson også vil være stærkt besat på trænerposten.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder