Bulldogs skriver med to angribere

af Bulldogs Odense ApS

Bulldogs skriver med to angribere

Odense Bulldogs har forlænget kontrakten med Jonas Hansen. Samtidig er talentfulde Jakob Wittendorf hentet hos SønderjyskE.

Med ni point i 43 grundspilskampe havde 21-årige Jonas Hansen et mindre gennembrud i den forgangne sæson. Han er nu klar til videre udvikling i det fynske angreb, hvor han lige akkurat nåede at fejre sit 100-kampsjubilæum i den sidste bronzekamp.

– Jeg er glad for at kunne fortsætte i Bulldogs, hvor jeg vil arbejde hårdt for at fortsætte min udvikling. Mine forventninger til den nye sæson er at få mere spilletid og få mere indflydelse på kampene, udtaler Jonas Hansen.

Jonas Hansen og Co. får en ny holdkammerat i den kommende sæson. 18-årige Jakob Wittendorf har underskrevet en kontrakt for den kommende sæson, hvor han skifter barndomsklubben Vojens/SønderjyskE ud med Odense Bulldogs.

Den talentfulde forwards var med ved det netop overståede U18-VM – i øvrigt på hold med Bulldogs-talenter som Christian Larsen og Asger Petersen.

Til gengæld er det slut i denne omgang for Frederik Høeg. Den unge odenseaner skifter i den kommende sæson til Herlev Eagles. Der skal herfra lyde et stort tak for indsatsen i Bulldogs-trøjen hidtil.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder