Glædeligt gensyn: Søren Pedersen gør comeback

af Thomas Nielsen

Glædeligt gensyn: Søren Pedersen gør comeback

Bulldogs-truppen forstærkes sæsonen ud. 25-årige Søren Pedersen gør comeback i det fynske angreb.

Det er en rutineret herre som cheftræner Peter Johansson og Co. får ind i folden igen. Efter et længere ophold i New Zealand er Søren Pedersen nu tilbage i landet, og ishockeysulten er fortsat stor.

– Jeg har naturligvis tænkt grundigt over beslutningen, men det kom helt naturligt for mig. Jeg savnede hockeyen, og jeg har sulten til at jagte nye sejre med Bulldogs, udtaler Søren Pedersen, der var en vigtig komponent hos sidste sæsons pokalmestre.

– Odense har været der hele vejen, og der er et gensidigt godt forhold. Det er et fedt sted at være, jeg kender alle og trives supergodt her. Nu kommer jeg tilbage til alle mine venner på og udenfor isen, og jeg glæder mig desuden meget til at spille foran fansene. Det giver mig en stor motivation, fortsætter han.

Forstærkningen af den tovejsstærke center, der allerede har spillet 257 kampe i Bulldogs-dragten, er kærkommen både på og udenfor isen. Med den lange pause in mente vil der dog være en vis indkøringsperiode, inden han igen er klar til kamp.

– Nu skal jeg bruge en masse tid på og udenfor isen, og lægge så meget indsats og arbejde som overhovedet muligt. Hvornår jeg så er klar til kamp igen, det er i sidste ende op til trænerne og mig selv, hvornår jeg kan bidrage, forklarer han.

Den vestjyske fynbo er allerede med på eftermiddagens træning, hvor formen skal genopbygges til nye Bulldogs-kampe i trøje nummer 23.

Kontrakten gælder i første omgang for den resterende del af indeværende sæson.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder