Bulldogs-duo endnu tættere på U20-VM

af Thomas Nielsen

Bulldogs-duo endnu tættere på U20-VM

Bulldogs-talenterne Oliver Larsen og Frederik Høeg er begge med i den 26-mands trup, som landstræner Olaf Eller i går udtog frem mod U20-VM.

En stor oplevelse er i vente for de 23 ungløver, der klarer det sidste vej igennem cuttet til det forestående U20-VM i Canada.

I går blev truppen barberet yderligere ned til 26 mand, hvoraf altså yderligere tre sies fra inden VM-åbningen. Med i truppen er fortsat Bulldogs-talenterne Oliver Larsen og Frederik Høeg.

Gårsdagens cut blev imidlertid endestationen for Andreas Lauridsen, der desværre ikke fandt nåde hos landstræneren. På trods af en glimrende indsats og et rent bur på U20’ernes sidste landsholdstur.

U20-landsholdet rejser på træningslejr i Cornwall, Ontario fra 14.-23. december og VM-turneringen fløjtes i gang 2. Juledag. Såfremt Oliver Larsen og Frederik Høeg udtages, vil det således også betyde en hel del Bulldogs-kampe uden deres deltagelse.

Husk at du kan se dem begge i aktion på hjemmeisen allerede i aften, hvor de sammen med deres holdkammerater tager imod Gentofte Stars. Kampstart klokken 19.30 i Odense Isstadion.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder