Tre Bulldogs-talenter på U20-landsholdet

af Thomas Nielsen

Tre Bulldogs-talenter på U20-landsholdet

Om et par uger venter sæsonens første landsholdsbreak. Frederik Høeg, Andreas Lauridsen og Oliver Larsen er alle udtaget til U20-landsholdet.

En række glædelige breve er de seneste dage dumpet ind af brevsprækken hos tre store Bulldogs-talenter. Frederik Høeg (årgang 97), Andreas Lauridsen (årgang 97) og Oliver Larsen (årgang 98) er således alle udtaget til U20-landsholdets snarlige tur til østrigske Graz.

Førstnævnte var med et mål og en assist stærkt medvirkende til sejren i Gentofte i søndags, mens backen Oliver Larsen har været blandt Bulldogs bedste backer i hele sæsonstarten. Hans +5-rating i samarbejdet med Michael Eskesen i den fynske førstekæde taler sit tydelige sprog.

Backup-keeper Andreas Lauridsen har endnu sin første spilletid i Metal Ligaen i denne sæson tilgode, men viste lovende takter i såvel trænings- som pokalkampe i forsæsonen.

U20-landsholdet spiller A-VM i Canada omkring jul og nytår, og denne landsholdstur er en vigtig forberedelse dertil. De unge løver møder de østrigske værter samt Letland og Hviderusland på turen.

Den komplette trup kan ses på www.ishockey.dk.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder