Log ind på erhvervsforummet

Nye billetpriser og tiltag debuterer fredag

af Thomas Nielsen

Nye billetpriser og tiltag debuterer fredag

Kom til hockey til priser som i de gode, gamle dage! Billetpriserne er reduceret over hele linjen og nye tilskuerfremmende, tiltag lanceres.

Vi vil gerne gøre vores til, at stemningen og tilskuertallene fra starten af det nye årtusinde, vender tilbage i den fynske isarena. Derfor har vi, blandt andet, iværksat en ny billetstruktur, som gør det billigere for trofaste Bulldogs-fans at komme til ishockey.

Dengang, da Bulldogs kom i sine første DM-finaler to år i træk, kostede det 70 kroner at komme til ishockey, hvor særligt fredagsfesterne var et regulært tilløbsstykke. De priser går vi nu tilbage til – dog med den lille krølle, at det gælder billetter købt online via vores hjemmeside. Ved billetkøb i døren til kampene er priserne uforandrede.

Den eksisterende billetstruktur med særlig rabat til studerende og seniorer gælder stadig. Ved billetkøb online kan en ståplads erhverves for en 50’er for disse grupper. Ideelt for studerende, der kan gå fra fredagsbaren og direkte til fredagsfest med Bulldogs.

Sammenholdt med reducerede priser på sæsonkort, som resulterede i markant forbedret samlet salg, håber vi, at disse tiltag vil bringe endnu flere fynboer til ishockey som værdifuld støtte til Bulldogs-spillerne på isen.

NYE TILTAG

Som tidligere fortalt vil vi gerne gøre ekstra ud af kampoplevelsen omkring vores hjemmekampe. Alle fredags- og lørdagskampe vil få deres eget, selvstændige tema – fx ruller vi på med stor grisefest og live-musik i forhallen allerede til fredagens sæsonpremiere.

Forbedret lys og lyd og andre justeringer gør, at vi glæder os ekstremt meget til at byde jer alle indenfor til store helhedsoplevelser i Odense Isstadion.

Seneste nyheder