Eskesen udpeget som ny Bulldogs-kaptajn

af Thomas Nielsen

Eskesen udpeget som ny Bulldogs-kaptajn

Odense Bulldogs har udpeget et team af kaptajner til den kommende sæson og således uddelt de respektive bogstaver på brystet.

Det er næppe verdens bedst bevarede hemmelighed, og valget har i øvrigt også været ganske indlysende. Michael Eskesen er til denne sæson udpeget til kaptajn – en rolle han i øvrigt ligeledes bestred tilbage i sølvsæsonen 2011/12.

– Det er en ære at få lov at bære C’et og samtidig en opgave, som jeg er meget ydmyg overfor. Alle på holdet prøver at gå forrest med et godt eksempel, og alle vil forsøge at lede sig selv før vi kan lede hinanden, udtaler Michael Eskesen og forklarer om sin egen tilgang til rollen:

– Det kommer ikke til at ændre noget, da jeg tænker, at jeg er valgt på baggrund af de egenskaber, jeg nu måtte besidde – på godt og ondt. Jeg er meget positivt indstillet i forhold til hele teamet omkring holdet, som omfatter både spillere, trænere, sundhedsstab og materialefolk, og jeg glæder mig til udfordringerne i den nye sæson.

Fredag går starten på årets Metal Liga, og hjemme i Odense Isstadion krydser Odense Bulldogs klinger mod Aalborg Pirates, der i parantes bemærket sejrede i pokalen for to uger siden. Michael Eskesen og Co. er klar til revanche.

– Nu har vi trænet hårdt i seks uger, og vi glæder os til at komme i gang. Det er revanchetid mod et Aalborg-hold, som vi spillede lige op med i pokalen, men desværre tabte imod. Jeg forestiller mig, at kampen i morgen også bliver en tæt affære, forklarer den nye Bulldogs-kaptajn, der for øvrigt er helt fit for fight efter en mindre skadespause.

Dale Mitchell og Simon Grønvaldt, der begge går ind til deres tredje sæson på Fyn, er udpeget som assisterende kaptajner.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder