Mikkel Ankjær Nielsen gør Bulldogs-comeback

af Thomas Nielsen

Mikkel Ankjær Nielsen gør Bulldogs-comeback

En gammel kending er tilbage i truppen. Odense Bulldogs har indgået kontrakt med 22-årige Mikkel Ankjær Nielsen.

Efter to sæsoner med base på svenske og københavnske isflader, kan vi nu med glæde offentliggøre, at Mikkel Ankjær Nielsen vender tilbage til barndomsklubben på en etårig kontrakt.

– Jeg har aldrig lagt skjul på, at Odense var min førsteprioritet, så da det kunne lade sig gøre at komme på holdkortet her, var der ingen tvivl. Det har og vil altid være noget specielt at spille i Odense foran vores mange fans, og derudover kender jeg vel 80% af holdet fra tidligere. Det gør det ekstra dejligt at komme hjem i helt vante rammer, udtaler Mikkel Ankjær Nielsen.

Siden medio april har truppen sommertrænet intenst som forberedelse til den nye sæson. Her har Mikkel Ankjær Nielsen været fast inventar fra den spæde start, og gode præstationer henover sommeren har nu udmøntet sig i en kontrakt.

– Det har været rart at få muligheden for, at lægge grundstenene til en forhåbentlig lang sæson. Jeg føler mig i bedre form, end jeg har været i lang tid, så jeg er fortrøstningsfuld forud for den nye sæson. Mine personlige ambitioner er at hjælpe holdet så godt som jeg kan, og hvor Peter Johansson mener, at han vil bruge mig. Vi skal være med omkring top-fire, og så kan alt ske i slutspillet, lyder det videre fra den unge Odense-angriber.

Sin unge alder til trods har Mikkel Ankjær Nielsen allerede været omkring svenske klubber som Olofström og Visby/Roma, mens sidste sæson blev tilbragt hos Herlev Eagles med 20 point i 42 kampe.

Nu vender han tilbage til barndomsklubben, i trøje nummer 11, hvor det hidtil er blevet til 41 point (21+20) i 172 Bulldogs-kampe.

 

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder