Amerikansk power til Bulldogs-angrebet

af Thomas Nielsen

Amerikansk power til Bulldogs-angrebet

28-årige Tony Romano styrker offensiven i Odense Bulldogs den kommende sæson.

Efter en veloverstået sommerferie kan vi nu, med stor fornøjelse, udløse spændingen og præsentere amerikanske Tony Romano som ny, markant angrebsprofil hos Odense Bulldogs.

Med 150 kampe i AHL, god erfaring fra stærke europæiske klubber – senest storklubben Malmö Redhawks og i sidste sæson norske Lørenskog, hvor han endte som nummer fire på den samlede topscorerliste – er det en meriteret herre, som i den kommende sæson forstærker Odense Bulldogs.

– Jeg er superspændt på at slutte mig til Bulldogs. Jeg har kun hørt rigtig gode ting om holdet og byen fra min tidligere holdkammerat Frederik Storm. Jeg har også talt med Dale Mitchell, der har fortalt mig om alle de små ting, jeg kan forvente i Odense. Han har kun talt meget positivt om det hele, og jeg glæder mig meget til at spille på hold med ham, udtaler Tony Romano og fortsætter.

– Jeg er sikker på, at vi får et stærkt hold på isen den kommende sæson. I forhold til mit eget spil kan fans og sponsorer forvente en spilfordelende center, som er god i powerplay. Jeg udnytter gerne min fart i en-mod-en-situationer og er ligeledes ansvarlig i det defensive spil, forklarer amerikaneren, der indtager isen i trøje nummer 91 den kommende sæson.

Den nye Bulldogs-cheftræner, svenske Peter Johansson, glæder sig over sin nye angrebsprofil.

– Jeg har fulgt Romano tæt under hans tid i Sverige og Norge, og det glæder mig, at det er lykkes at skrive kontrakt med ham. Han er en spilintelligent angriber med god fart og fine hænder. En rigtig god fyr med stærke lederegenskaber, som også bliver vigtig for vore unge spilleres udvikling, udtaler cheftræner Peter Johansson.

Den 28-årige amerikaner tager flyveturen fra hjembyen New York sidst i næste uge og lander i Odense inden første officielle istræning mandag den 8. august.

Billede venligst lånt af www.hockeysverige.se

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online

Seneste nyheder