U20-mestre på plads hos Bulldogs

af Thomas Nielsen

U20-mestre på plads hos Bulldogs

En trio af danmarksmestre har forlænget deres aftale med Odense Bulldogs og sikrer dermed fortsat stærk angrebsbredde.

I forvejen var angriberen Frederik Høeg på en flerårig aftale. Han får nu selskab af Frederik Sørensen, Jonas Hansen og Asger Petersen, der alle har fornyet deres aftale med Odense Bulldogs.

De deltog alle som nøglepersoner i OIK’s historiske guld for U20-hold i den forgangne sæson, og på eliteplan udgjorde de en stærk fjerdekæde, som var garant for solidt og ansvarsfuldt arbejde under deres indhop.

Frederik Sørensens kontraktforlængelse gælder for de kommende tre sæsoner, mens der er tale om etårige fornyelser for Jonas Hansen og Asger Petersen.

– Jeg er utrolig glad for at have indgået en aftale med Odense igen. De fremtidsplaner, de har præsenteret mig for, lød interessante, samtidig med at der sker en rokering med ny træner, der forhåbentlig vil skabe nye muligheder for mig og ikke mindst holdet til at nå vores fælles mål.

– Jeg vil bruge de næste tre år på at udvikle mig endnu mere. Jeg er den type spiller, der har meget fart i skøjterne og sætter en del tacklinger, som jeg skal fortsætte med at arbejde videre på. Med hårdt arbejde følger mere ansvar og med mere ansvar følger mere spilletid og forhåbentligt flere point, udtaler 20-årige Frederik Sørensen.

Ligeledes 20-årige Jonas Hansen og blot 16-årige Asger Petersen spillede i den forgangne sæson deres første år som kontraktspillere i Odense Bulldogs, og høstede derfor værdifuld erfaring. De går målrettede ind til en ny tørn for barndomsklubben.

– Mit mål med den kommende sæson er at få en masse spilletid, få lavet nogle point og forhåbentlig få en vigtigere rolle på holdet. Jeg vil udvikle mit personlige spil til det mere professionelle, hvor det er de små ting, der betyder noget, udtaler Jonas Hansen.

– Jeg har valgt at forlænge med Odense Bulldogs, fordi jeg her ser den bedste mulighed for min personlige udvikling – i form af både teknisk og taktisk træning. Vi i omklædningsrummet har store ambitioner om at nå langt i sæsonen, og der er bred enighed om, at intet mindre end top-fire er acceptabelt, udtaler Asger Petersen.

De er alle et produkt af ungdomsarbejdet i Odense Ishockey Klub. Det er en erklæret målsætning i strategiplanen, at bruttotruppen til enhver tid skal indeholde en betragtelig andel spillere med hockeyopdragelse i Odense.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

Seneste nyheder