Sønderjysk angrebsbomber klar for Bulldogs

af Thomas Nielsen

Sønderjysk angrebsbomber klar for Bulldogs

Odense Bulldogs tilfører nyt, dansk angrebsblod til truppen. 21-årige Henrik Nielsen skifter fra SønderjyskE til Fyn.

Som solid opvarmning til onsdag aftens pressemøde i Pucken, er det med stor fornøjelse, at vi hermed kan annoncere forward Henrik Nielsen som ny profil i Bulldogs-truppen.

Henrik Nielsen kommer med fire hele sæsoner hos SønderjyskE i bagagen – tre af disse udløste guldhjelme. I den forgangne sæson fik den 189 centimeter høje og 95 kilo tunge forward såmænd også sin landsholdsdebut med tre kampe i en turnering i Norge.

– Mit valg faldt på Odense, da det projekt, de præsenterede for mig, lød rigtig spændende. Deres spillestil passer godt til min, og så glæder jeg mig til at være en del af en rigtig god danskerstamme. Jeg ser mig selv som en tovejsspiller, der godt kan lide at tage del i det fysiske spil. Jeg har et godt skud, og så er jeg stærk på pucken i hjørnerne, udtaler Henrik Nielsen.

– Jeg skal først og fremmest falde godt til på holdet og i byen, da det er første gang, at jeg flytter hjemmefra. Spillemæssigt håber jeg på en god sæson for hele holdet og også et personligt gennembrud. Vi skal selvfølgelig spille med om medaljer, lyder det videre fra den fysisk stærke forward.

Henrik Nielsen har underskrevet en kontrakt gældende for den kommende sæson, hvor han tørner ud i trøje nummer 42.

Vi kan desuden meddele, at Ryan McDonough og Mike Daugulis ikke vil blive tilbudt nye kontrakter i denne omgang. Begge har været stærke kort både på og udenfor isen i deres to sæsoner hos Odense Bulldogs, og vi vil hermed sige dem stort tak for indsatsen med ønsket om held og lykke fremover.

 

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder