Michael Eskesen vender hjem

af Thomas Nielsen

Michael Eskesen vender hjem

På et pressemøde i Pucken netop nu præsenteres Michael Eskesen som ny markant spillerprofil i Bulldogs-truppen.

Efter fire sæsoner i SønderjyskE glæder det os meget at kunne annoncere, at Michael Eskesen vender hjem til barndomsklubben i den kommende sæson. Det er en markant signing, som vi er overbeviste om vil styrke os på mange fronter.

Den tidligere Bulldogs-kaptajn var senest i truppen i finalesæsonen 2011/12. Siden dengang har han høstet tre guldhjelme og en bronzemedalje under opholdet hos SønderjyskE.

– Efter fire fantastiske år i SønderjyskE opstod der en spændende mulighed i Odense, som har strikket en rigtig god pakke sammen for mig og min familie. Her bliver det muligt for mig at spille ishockey på fuld tid samtidig med, at jeg kan fortsætte på mit deltidsstudie og at det i øvrigt hænger godt sammen familiemæssigt, udtaler Michael Eskesen, der er gift med Karoline og har en datter på ni måneder.

– Jeg har siden mit skifte til SønderjyskE haft en god kontakt til Odense, og det er et spændende projekt, der er kommet på det rigtige tidspunkt.

– Jeg håber at kunne bidrage til, at Odense Bulldogs når en placering i top-fire. Både i grundspillet, men i særdeleshed også i et eventuelt slutspil. Derudover er der pokaltitlen, som Bulldogs fortjent sikrede sig i sidste sæson, som skal forsvares. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og bidrage til, at vi når vores fælles mål, lyder det til slut fra Eskesen, der ved eftermiddagens sommertræning havde første træningspas efter sin hjemkomst.

I alt står han noteret for 308 kampe i Bulldogs-dragten. Kontrakten gælder for den kommende sæson, hvor han igen vil tørne ud i trøje nummer 26.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder