U18-landsholdsback fortsætter hos Bulldogs

af Thomas Nielsen

U18-landsholdsback fortsætter hos Bulldogs

Talentfulde Oliver Larsen har sat sin signatur på en ny toårig kontrakt med Odense Bulldogs.

Ved flere lejligheder i den forgangne sæson gav 17-årige Oliver Larsen prøver på sit store backtalent. Når U18-landsholdet sent i aften tager hul på A-VM i USA, er det med den unge aalborgenser i en nøglerolle, og det er med stor glæde, at vi nu kan annoncere en toårig kontraktforlængelse.

– Jeg er glad for at være i Odense, så det valg var lige til – Bulldogs er det eneste hold for mig lige nu, udtaler Oliver Larsen.

I sommeren 2014 flyttede Oliver Larsen til Odense, og i den forgangne sæson har han været fast mand i periferien af startopstillingen. Den skøjtestærke og pucksikre back besidder desuden en god størrelse, og er gået imponerende uimponeret til værks sin unge alder til trods.

– Jeg er stadig ung og med masser at lære, men jeg vil arbejde målrettet på at slå endnu mere igennem i den kommende sæson. Jeg er en spillende back, som gerne holder i pucken, og det skal jeg bare fortsætte med at bygge videre på, fortæller Oliver Larsen, der i aften går på isen til Danmarks første kamp ved U18 A-VM i USA.

– Det er kæmpestort herovre, og jeg glæder mig helt vildt til åbningskampen, fortæller den unge Bulldogs-back begejstret, selvom han i en af testkampene blev ramt af en puck, og efterfølgende måtte syes med 11 smertefulde sting i og omkring øret.

Kontraktforlængelsen gælder de to kommende sæsoner. Dog med den krølle, at der denne sommer er indføjet en udlandsklausul. U18 A-VM er et stort udstillingsvindue, og skulle det rette tilbud opstå, vil vi som klub ikke stå i vejen for hans eventuelle ønske om spil i udlandet.

Med Oliver Larsens kontraktforlængelse er der nu fire backer på kontrakt til den kommende sæson – Oliver Larsen, Martin Larsen samt Andreas Pedersen og Simon Grønvaldt, der ligesom angrebstalentet Frederik Høeg, allerede havde kontrakt for næste sæson.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder