Landsholdsaktuelle Larsen forlænger

af Thomas Nielsen

Landsholdsaktuelle Larsen forlænger

Odense Bulldogs er nået til enighed med en af klubbens egne. 21-årige Martin Larsen har forlænget sin kontrakt.

Arbejdet med sammensætningen af en slagkraftig trup til næste sæson er i fuld gang, og de første brikker er allerede lagt på det nye holdkort. En af disse er 21-årige Martin Larsen, der i sidste uge var med på backlinjen i Danmarks to landskampe mod Letland.

Den højrefattede back udviklede sig i en god retning i den overståede sæson, hvilket altså også blev anerkendt af landstræner Jan Karlsson, og han står på spring til en endnu større rolle.

– Jeg synes godt om de planer, som der er lagt for den kommende og fremtidige sæsoner. Dem vil jeg gerne være en del af og bidrage til, udtaler Martin Larsen.

– I næste sæson er det min ambition at indtage en større rolle, og forhåbentlig få mere ansvar. Jeg føler, at jeg har bevist, at jeg kan være med til at afgøre kampe, og det vil jeg arbejde hårdt på at udvikle yderligere til den kommende sæson, lyder det videre fra Larsen, der nu har fire landskampe på bagen.

Den unge Bulldogs-back præsterede hele 20 point (seks mål og 14 assister) i den forgangne sæsons 50 kampe, og han står i alt noteret for 220 kampe i barndomsklubbens spilledragt. Den nye kontrakt gælder for den kommende sæson.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder