Bulldogs forlænger med stærk målmandsduo

af Thomas Nielsen

Bulldogs forlænger med stærk målmandsduo

Tjekkiske Tadeas Galansky og unge Andreas Lauridsen fortsætter som stærk målmandsduo for Odense Bulldogs i den kommende sæson.

Kontinuitet, klasse og potentiale for yderligere udvikling er i høj grad tilstede mellem de fynske stolper også i de kommende sæsoner. Med stor fornøjelse kan vi således meddele, at Tadeas Galansky og Andreas Lauridsen begge har indgået toårige kontraktforlængelser med Odense Bulldogs.

23-årige Tadeas Galansky var blandt ligaens allerbedste keepere i sæsonens sidste halvdel med titlen som pokalfighter og en brølstærk kvartfinaleserie som klare højdepunkter. Tjekken rummer et fortsat stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at medvirke til udfoldelsen af de kommende sæsoner.

– Jeg har store ambitioner, og ser Odense som det rette sted at fortsætte min udvikling. Her kan jeg få en masse ansvar og sætte endnu mere erfaring på kontoen. Som hold skal vi gå længere i slutspillet – når holdet har succes, så smitter det også af på mig. Jeg er bare glad for at have forlænget og glæder mig meget til den nye sæson, udtaler Tadeas Galansky.

Som loyal og talentfuld back-up får tjekken igen Andreas Lauridsen som sparringspartner. Den blot 18-årige vestjyde blev hentet ind kort inde i sidste sæson, og er et spændende kort med en masse potentiale. Også han har underskrevet en toårig kontrakt.

– Min første sæson i Odense har været rigtig positiv. Jeg debuterede i ligaen og har samtidig følt mig godt tilpas i klubben, så det har ikke været en svær beslutning at forlænge. Mine ambitioner går godt i forlængelse med klubbens – både for mig men også for holdet. I næste sæson går jeg efter at spille nogle flere kampe samt at blive udtaget til U20-VM, udtaler Andreas Lauridsen.

De nye kontrakter er gældende frem til og med sommeren 2018.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder