Bulldogs-backer udtaget til VM-træningslejr

af Thomas Nielsen

Bulldogs-backer udtaget til VM-træningslejr

Hele tre Bulldogs-backer er med, når landsholdet i næste uge tager hul på uge 1 af forberedelserne frem mod A-VM i Moskva i maj måned.

Igen i år har det danske landshold henlagt en del af deres vigtige VM-forberedelser til Bryggeriet Vestfyen Arena. Startskuddet går på mandag, og det er med tre stærke Bulldogs-backer i den første trup.

Martin Larsen og Rasmus Lyø er således udtaget blandt stærke danske profiler som Patrick Bjorkstrand, Frederik Storm, Patrick Galbraith, Jesper B. Jensen, Morten Madsen, Kirill Starkov m.fl.

Derudover er en række U18-aktuelle VM-spillere inddraget i træningslejren – heriblandt vores egen Oliver Larsen, der har fået et mindre gennembrud i denne sæson. U18 skal til A-VM i amerikanske Grand Forks i dagene 14.-24. april.

Husk at Bryggeriet Vestfyen Arena danner ramme om en af de kommende testkampe. Lørdag den 9. april møder de danske løver Letland med kampstart klokken 15.00. Nærmere info om billetsalg følger efter påske.

I første omgang går den rød-hvide træningsstart mandag eftermiddag i Bryggeriet Vestfyen Arena – med tre lokale Bulldogs i landstræner Jan Karlssons trup.

NB: Du kan erhverve deres originale Bulldogs-trøjer fra denne sæson ved aftenens trøjeauktion i Pucken.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

Seneste nyheder