Unge fynboer på U17-landsholdet

af Thomas Nielsen

Unge fynboer på U17-landsholdet

I dagene 9.-14. februar spiller U17-landsholdet den traditionelle turnering i tyske Füssen. Tre fynboer er udtaget til truppen.

Årgang 99 er en god årgang i Odense Ishockey Klub. Fra dette kuld er hele tre fynboer udtaget til det U17-landshold, der i næste uges landsholdsbreak skal til Tyskland og møde Slovakiet, Schweiz og værterne.

Asger Petersen, der sæsonen igennem har været mere eller mindre fast inventar på Bulldogs-mandskabet i Metal Ligaen, samt de unge backer, Jeppe Urup samt Christian Larsen – lillebror til Martin, der nu begge spiller i svensk juniorishockey, er udtaget til truppen.

Tillykke med udtagelsen og held og lykke!

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

Seneste nyheder