Bulldogs foretager udskiftning i truppen

af Thomas Nielsen

Bulldogs foretager udskiftning i truppen

31-årige Morten Andreasen er ikke længere en del af truppen hos Odense Bulldogs.

Som flere sikkert bemærkede, så var sidste års kaptajn, Morten Andreasen, ikke en del af den trup, der i fredags indledte sæsonen med første træningskamp. Årsagen hertil er, at Morten Andreasen ikke er en del af truppen i den kommende sæson.

– Efter vi evaluerede sidste sæson og påbegyndte forberedelserne til den kommende sæson, blev det besluttet, at Morten ikke skulle være en del af truppen til den kommende sæson. Nogle gange i hockey eller anden sport eller forretning så har du ting, der ikke har fungeret, som du havde håbet, og så må parterne skilles, udtaler cheftræner Brad Gratton og uddyber.

– Jeg har mødt Morten som modstander og selv trænet ham, og min vurdering er, at Morten ikke levede op til de forventninger, som jeg havde til ham i sidste sæson. Morten er en god dreng, men nogle gange er man nødt til at træffe den beslutning, der er bedst for holdet.

– Folk er hurtige til at vælge side i sådanne situationer og kritisere, hvorfor vi lader en spiller forlade klubben, eller hvorfor vi beholder en spiller. Der vil altid være personer, der har deres mening om, hvad der er bedst for holdet, og det respekterer jeg fuldt ud. Men enden af det hele er, at Morten ikke længere er en del af holdet, og heller ikke kommer til at være det i fremtiden.

– Nogle gange går tingene bare ikke, som man havde håbet, og vi har til den kommende sæson også skiftet andre spillere. En af de positioner, hvor vi ikke var stærke nok sidste år, var på centerpositionen, og derfor var der behov for at lave ændringer på denne plads. Det gjorde vi, og det var så Morten, der ikke længere var plads til, forklarer Brad Gratton.

– Da sidste sæson var afsluttet og beslutningen om, at Morten ikke skulle være med på holdet længere var taget, blev dette meddelt Morten. Da Morten har kontrakt for den kommende sæson, har der siden været dialog om at finde en løsning, således at parterne kan gå hver til sit, udtaler bestyrelsesmedlem Henrik Benjaminsen, der er sportslig ansvarlig i Bulldogs Odense ApS.

I fredagens træningskamp havde vikarierende cheftræner Mads True, i fraværet af de nordamerikanske spillere og canadiske Brad Gratton, der alle fortsat afventede deres arbejdstilladelser, givet plads til en masse unge talenter.

– De unge har trænet hårdt hele sommeren med holdet og har fortjent deres chance. Da vi så måtte erkende, at vores nordamerikanske spillere ikke havde nået at få arbejdstilladelserne, besluttede vi at stille op helt uden udlændinge for at give de unge chancen til at vise sig frem, udtaler Mads True.

Han forklarer også, at det er vigtigt, at så mange som muligt har fået spilletid, da man aldrig ved om man får brug for dem i løbet af sæsonen. Dette betød, at der i fredags blandt andet var uofficiel debut til Rasmus Pilely, Morten Lindgaard Knudsen, Asger Petersen og Patrick Stald Jensen fra egne rækker.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder