Gratton har fundet sin nye mur

af Thomas Nielsen

Gratton har fundet sin nye mur

Tadeas Galansky er navnet på den nye Odense Bulldogs-keeper. Tjekken kommer fra et mesterskab i Finland.

Efter grundig søgen og research har cheftræner Brad Gratton sin nye førstekeeper på plads. Vi kan således med glæde præsentere 22-årige Tadeas Galansky som seneste tilføjelse til Bulldogs-truppen.

– Jeg glæder mig over at få Tadeas på vores hold. Vi har kigget på ham et stykke tid og naturligvis gjort vores hjemmearbejde. Han er en ung keeper, der med sin størrelse fylder meget i målet. Samtidig er han hurtig ved isen, har en god gribehandske og er god til at positionere sig. Han har fået gode ord med på vejen fra en NHL-scout, som jeg kender, og andre kompetente folk i hockeyverdenen. Han ved, at han skal udfylde nogle store sko efter Chet Pickard, men han er klar til den udfordring. Vi glæder os til, at Tadeas bliver vores nye mur i den kommende sæson, udtaler cheftræner Brad Gratton.

Den unge tjekke, der officielt tiltræder 1. august, var med på det Jukurit-hold, der i sidste sæson vandt mesterskabet i den næstbedste finske række. Tidligere har han spillet juniorhockey i hjemlandet inden en treårig periode i den stærke, canadiske juniorliga OHL. Nu venter altså et dansk eventyr for den tårnhøje keeper på 195 centimeter.

– Det var en let beslutning for mig at vælge Odense Bulldogs. Jeg er sikker på, at skiftet er det rette for mig, og fra allerførste snak med Brad Gratton følte jeg mig godt tilpas i forhold til, hvordan holdet er, og hvordan det bliver drevet.

– Jeg kommer med erfaring fra gode ligaer, og jeg glæder mig til at vise mine evner frem og skabe resultater med holdet. Jeg håber og tror på en god sæson, og at vi vil gå så langt som muligt i slutspillet, udtaler Tadeas Galansky.

Når Tadeas Galansky i den kommende sæson optræder i Bryggeriet Vestfyen Arena, bliver det med nummer 29 på ryggen.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder