Populære Mike Daugulis vender tilbage

af Thomas Nielsen

Populære Mike Daugulis vender tilbage

Odense Bulldogs og Odense Ishockey Klub er gået sammen om en aftale, der bringer Mike Daugulis tilbage til Odense.

Mandag steg han ombord på et fly mod hjembyen Vancouver, men efter sommerferien vender 29-årige Mike Daugulis tilbage til Odense og Bryggeriet Vestfyen Arena.

Det står klart efter en kontraktindgåelse, der er kommet i stand via et samarbejde mellem Odense Bulldogs og Odense Ishockey Klub. Aftalen indbefatter, at han dels fortsætter ufortrødent og uforandret som hårdtarbejdende, tungttacklende og skudblokkende energispiller for Brad Grattons tropper, men ydermere kommer til at fungere som halvtidstræner i amatørklubben, der agter at bruge ham bredt i deres talentudvikling.

– OIK glæder sig meget til, at Mike starter som halvtidstræner i amatørklubben. Han har en stor ishockeymæssig viden såvel teknisk som taktisk. Mike er allerede nu et kendt ansigt i klubben, og han er meget vellidt på grund af sin positive personlighed og sit store engagement i sporten. Vi er sikre på, at vores medlemmer vil få stor gavn af aftalen med Mike, og at han i høj grad kan bidrage til, at vi kan nå vores sportslige mål om hele tiden at blive bedre, udtaler sportslig ansvarlig i OIK’s amatørafdeling, Kim Ottosen.

Mike Daugulis scorede ni og assisterede til syv mål i sine første 40 ligakampe på Fyn, og var derudover en vigtig skikkelse i blandt andet undertalsspillet med sin altid opofrende og loyale stil.

– Vi er glade for at få Mike tilbage. Han er hårdtarbejdende i kampe og til træning, og han er meget seriøs omkring sin sport. Han har en god attitude, og tager sig altid tid til fans og ungdomsspillere. Vi holder meget af hans aggressive spillestil, og han er svær at tage pucken fra i hjørnerne og foran mål, udtaler cheftræner Brad Gratton, der deler en fælles Rødovre-fortid med Mike Daugulis.

Selv har hovedpersonen følgende kommentarer til kontraktforlængelsen:

– Jeg er yderst glad for at forlænge aftalen. Det var svært at forlade Rødovre sidste sommer, men alle har taget så godt imod og accepteret mig her i Odense. Lige fra fans, sponsorer og alle omkring holdet. Jeg har elsket det her, og det var en nem beslutning for mig, da muligheden kom, forklarer publikumsyndlingen.

I den kommende sæson skal han, udover træninger og kampe med Odense Bulldogs på uforandret styrke, hjælpe til i amatørafdelingen. En rolle, som bestemt ikke er ham uvant.

– Jeg har altid hjulpet til med at træne ungdomshold, næsten uanset hvor jeg har spillet. Også i den forgangne sæson. Jeg elsker at arbejde med de unge talenter, og jeg er taknemlig for den store mulighed.

– Det ser allerede nu ud til, at vi bringer en rigtig stærk kerne på holdet tilbage. Vi skal bygge videre på sidste sæson, hvor vi vandt en masse kampe, men vi skal selvfølgelig time vores form bedre i slutspillet. Jeg glæder mig allerede til at vende tilbage til Odense i bedre træning end nogensinde, lyder det videre fra Mike Daugulis.

Den nye kontrakt gælder for den kommende sæson, og Mike Daugulis lander igen i Odense omkring den 1. august.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Aalborg PiratesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder