Solskin over Bulldogs: Udenlandske profiler fortsætter

af Thomas Nielsen

Solskin over Bulldogs: Udenlandske profiler fortsætter

Gode nyheder på Fyn. Canadiske Dale Mitchell og Ryan McDonough vender tilbage til Odense i næste sæson.

Solen melder så småt sin ankomst udenfor, og selvom sæsonen ikke endte som ønsket, så har solen skinnet ekstra over Bulldogs-administrationen de seneste dage.

Vi kan således se frem mod den kommende sæson med et par markante brikker på plads i truppen. De canadiske profiler, 25-årige Dale Mitchell og 27-årige Ryan McDonough, har indgået en forlængelse af deres kontrakt, så de igen tørner ud for Odense Bulldogs efter sommerferien.

– Ryan var vores førende pointsluger i grundspillet, og er en meget smart spiller, der kan styre tempoet i kampene. Han kan både bidrage som playmaker og målscorer. Dale er en mere aggressiv spiller, der giver et hold en masse energi. Han har fart, et godt skud og han kan også lægge op til mål. Han spiller hele tiden med kant, og arbejder altid stenhårdt, udtaler cheftræner Brad Gratton.

– Vi har hele tiden ønsket at forlænge aftalen med både Dale og Ryan. Udover at de er dygtige spillere, så har de begge været gode for mig at coache og de er samtidig gode holdkammerater. Derfor var det en nem beslutning for os, og det glæder os meget, at det lykkedes at forlænge med dem begge, lyder det videre fra den veltilfredse canadiske Bulldogs-boss.

Dale Mitchell og Ryan McDonough noterede sig begge for hele 46 point i den forgangne sæson, og de passerede begge milepælen med 20 scoringer.

– Jeg glæder mig over, at jeg også spiller i Odense efter sommerferien. Jeg bliver far for første gang til sommer, og derfor er det ekstra rart, at jeg kan vende tilbage til Odense, hvor jeg har nydt at være og følt mig rigtig godt tilpas. Det er en dejlig by, og så har organisationen behandlet mig yderst professionelt. I næste sæson skal vi fortsætte med at være i toppen af ligaen, men vi skal selvfølgelig nå længere i slutspillet, udtaler Ryan McDonough.

– Selvom sæsonen ikke endte som ønsket, så har jeg virkeligt nydt min tid her i Odense. Byen er fantastisk og med en masse gode mennesker. Holdet har behandlet mig og min kæreste rigtig godt sæsonen igennem, og med den meget professionelle organisation har det været nemt kun at fokusere på hockeyen.

– Byen og de mange fantastiske fans, der har støttet os i tykt og tyndt, fortjener et bedre slutspil, og det er mit store mål for den kommende sæson, hvor jeg ser frem til igen at spille i Bulldogs-trøjen, udtaler Dale Mitchell.

Du kan fortsat nå at få et glimt af de to Bulldogs-profiler, og sige på gensyn inden de drager tilbage til Canada sommeren over. Fredag aften er der således Meet & Greet og trøjeauktion i forhallen, hvor vi byder på gratis fadøl fra Byggeriet Vestfyen og mulighed for sæsonens sidste møde med spillerne.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder