Martin Larsen vender hjem til Bulldogs

af Thomas Nielsen

Martin Larsen vender hjem til Bulldogs

I sommers skiftede Odense-backen Martin Larsen til svenske Visby/Roma. Nu vender han atter hjem til barndomsklubben.

Den svenske Division 1-klub havde udspillet sin chance i denne sæson, og derfor bød der sig en mulighed for, at Martin Larsen kunne vende hjem og afslutte sæsonen i Danmark.

Odense Bulldogs slog hurtigt til, og har derfor skrevet en kontrakt med den talentfulde back, der udover resten af indeværende sæson også gælder næste sæson.

– Martin bliver en god forstærkning både for denne men også næste sæson. Jeg trænede ham, da jeg stod i spidsen for U20-landsholdet, og jeg så et stort potentiale i Martin allerede dengang. Han har en god størrelse, skyder hårdt og bevæger sig godt.

– Han kan give os endnu et fysisk element ude på isen, og han vil tilføje endnu mere bredde på vores backside. Jeg ser frem til at coache ham og hjælpe ham til at indfri sit potentiale, udtaler cheftræner Brad Gratton.

Martin Larsen, der lige nu står noteret for 152 kampe for barndomsklubben, ventes at deltage ved eftermiddagstræningen senere i dag. Han kan – såfremt papirarbejdet går i orden – gøre comeback i Bulldogs-trøjen på sin gamle hjemmebane i Bryggeriet Vestfyen Arena i morgen tirsdag mod Unibet Stars Gentofte.

 

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder