Svensk back styrker Bulldogs

af Thomas Nielsen

Svensk back styrker Bulldogs

Fysisk stærke Joakim Nettelbladt skal bringe øget fysik og power til backlinjen hos Odense Bulldogs.

Den tredje udlænding er på plads til næste sæsons trup. Det er således med stor glæde, at vi i dag kan præsentere 27-årige Joakim Nettelbladt som nyt svensk islæt i de fynske forsvarsgeledder.

Den 187 centimeter høje og 90 kilo tunge back har de seneste fem sæsoner spillet hos sydsvenske Troja-Ljungby i Allsvenskan, hvor han sidste sæson bar kaptajnens ‘C’ på brystet.

– Vi søgte efter en back, der spiller fysisk, tackler hårdt og gør livet surt for modstandernes forwards. Det har vi fundet i Joakim, som kommer fra en stærk liga. Han kan spille i alle situationer, spiller med stor passion og er god på den første pasning ud af zonen, som er så vigtig for at starte opspillet. Han var kaptajn i sidste sæson, og vi forventer, at han vil tilføre lederskab og samtidig lukke modstandernes topspillere og powerplay ned. Vi ser meget frem til at få Joakim som en del af vores hold, udtaler cheftræner Brad Gratton.

Brad Gratton har blandt andet fået gode referencer og en anbefaling fra forrige sæsons Bulldogs-kaptajn Zach Tarkir, som i den forgangne sæson spillede på hold med Joakim Nettelbladt. Selv glæder den svenske back sig til sit danske eventyr.

– Jeg har hørt en masse gode ting om klubben, også fra tidligere spillere her, og det hjalp min beslutning på vej. Jeg ved at klubben ikke er tilfreds med placeringen i sidste sæson, og der vil jeg gerne bidrage til, at vi kan forbedre resultatet. Nu kommer der en ny træner og nye spillere ind, og det vil give fornyet kraft og energi.

– Selv kommer jeg til at bidrage med stenhårdt arbejde og energi. Jeg har fokus på defensiven først og fremmest, og betragter mig selv som en holdspiller. Jeg håber, at vi kommer til at kæmpe med i toppen, og jeg ser frem til at møde holdet og lære byen at kende, udtaler Joakim Nettelbladt.

Joakim Nettelbladt har underskrevet en kontrakt gældende for den kommende sæson, og er udlænding nummer tre i rækken efter forlængelsen med Anthony Aquino og canadiske Ryan McDonoughs underskrift.

joakimnettelbladt

 

Billede venligst lånt af www.troja-ljungby.com

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Aalborg PiratesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder