Mads True tager en ny tørn

af Thomas Nielsen

Mads True tager en ny tørn

Klubrekordholder Mads True fortsætter som assistenttræner under canadiske Brad Gratton.

Trænerteamet er nu på plads til den kommende sæson, hvor 42-årige Mads True skal komplimentere cheftræner Brad Gratton i boksen.

Med næsten 600 Bulldogs-kampe som aktiv, et væld af landskampe og en halv sæson som assistenttræner i sidste sæson, er det en af klubbens allermest rutinerede og meriterede, der har takket ja til en ny tørn i holdets tjeneste.

– Efter en hård halvsæson for mit vedkommende, hvor resultaterne ikke forløb som planlagt, har jeg valgt at sige ja til at fortsætte i jobbet som assistenttræner. Jeg glæder mig meget til at være med fra starten af en sæson og arbejde sammen med Brad Gratton. Brad har gjort et flot stykke arbejde i Rødovre, og jeg er sikker på, at vi, sammen med spillerne, kan rykke os, så vi igen kan være med, hvor det er sjovt, udtaler Mads True.

– Vi er glade for, at vi har fået en aftale på plads med Mads, og vi er sikre på, at spillerne vil få stor gavn af hans store erfaring. Vi ser det som en stærk konstellation, at Brad og Mads fremover skal arbejde sammen, udtaler direktør Thomas Andreasen.

Mads True har underskrevet en aftale for den kommende sæson.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online

Seneste nyheder