Feddersen flytter til København

af Thomas Nielsen

Feddersen flytter til København

23-årige Anders Feddersen tager afsked med Odense Bulldogs efter 225 kampe i den hvide trøje.

Den energiske og brølstærke forward skal læse til bygningsingeniør i København, og fortsætter således ikke hos Odense Bulldogs. Her blev det i denne omgang til 225 kampe og 72 point fordelt på 30 mål og 42 assister.

– Min kæreste skal læse i København, og da jeg selv skal starte nyt studie og samtidig følte, at det var tid til at prøve noget andet efter en mindre god sæson, så passede tingene.

– Jeg vil gerne sige tusind tak for fem rigtigt gode år hos Odense Bulldogs. Man knytter selvfølgelig nogle venskaber, og dem håber jeg da at kunne bevare. Og så håber jeg også, at jeg en dag kan vende tilbage, lyder afskedssalutten fra Anders Feddersen.

Der skal herfra lyde et stort tak for indsatsen i den hvide trøje med ønsket om al mulig held og lykke fremover.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

Seneste nyheder