Bulldogs skriver med Dale Mitchell

af Thomas Nielsen

Bulldogs skriver med Dale Mitchell

Angrebslinjen hos Odense Bulldogs tilføres canadisk klasse og målfarlighed i form af 25-årige Dale Mitchell.

Den kommende sæsons Bulldogs-trup begynder for alvor at tage form, og kun få brikker mangler i puslespillet. En af de større brikker lægges i dag, hvor vi med stor glæde kan præsentere Dale Mitchell som ny angrebsprofil i Odense Bulldogs.

– Jeg har haft nogle gode snakke med Dale, og jeg ved en masse om ham fra hans tidligere trænere og hold, han har spillet for og imod. Han har god fart, et glimrende skud og så vil han krige for at vinde alle pucke. Han har spillet på mesterskabshold tidligere, og han ved, hvad det kræver. Dale vil blive en stærk tilføjelse til vores hold, udtaler cheftræner Brad Gratton.

Den 175 centimeter høje og 93 kilo tunge højre wing kommer med et væld af erfaring fra ligaerne lige under NHL, hvor han i 2007 blev draftet af Toronto Maple Leafs i tredje runde. NHL-gennembruddet kom imidlertid ikke, og derfor begiver den målfarlige angriber sig ud på sin anden europæiske togt efter en lovende indsats hos østrigske Dornbirner i forrige sæson.

– Jeg er meget glad for at have skrevet med Bulldogs, som jeg har hørt en masse positivt om. Jeg har været på is med Anthony Aquino flere gange i Toronto, og han har kun fortalt gode ting om holdet og organisationen. Jeg har hørt, at Odense er en smuk by, og jeg kan ikke vente med at rejse over i august, udtaler Dale Mitchell.

Dale Mitchell har et par Memorial Cup-titler, det ypperste indenfor canadisk juniorhockey, på CV’et for Windsor Spitfires – i øvrigt på hold med det senere førstevalg i NHL-draften Taylor Hall, backprofilen Ryan Ellis og flere andre nuværende NHL-navne.

I den kommende sæson ifører han sig trøje nummer 13, når han tørner ud i Bryggeriet Vestfyen Arena på en etårig kontrakt.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder