Ung duo søger nye udfordringer

af Thomas Nielsen

Ung duo søger nye udfordringer

Mikkel Ankjær Nielsen og Martin Larsen har søgt nye udfordringer, og tørner således ikke ud i Bulldogs-dragten næste sæson.

De to spillere fra den stærke årgang 94 er ikke at finde i holdopstillingen, når den nye sæson starter op efter sommerferien. De skifter derimod til udenlandsk ishockey.

Mikkel Ankjær Nielsen havde kontrakt for den kommende sæson, men har valgt at udnytte en udlandsklausul i sin kontrakt. Sammen med jævnaldrende Martin Larsen, hvis kontrakt var udløbet med udgangen af denne sæson, søger de nu nye udfordringer i udlandet.

Hos Odense Bulldogs respekterer vi naturligvis deres ønske, og ønsker dem al mulig held og lykke fremover, hvor vi vil følge dem tæt. Samtidig vil vi gerne rette en stor tak for indsatsen hidtil, og vi håber en dag at se dem tilbage i den flotteste trøje.

Mikkel Ankjær Nielsen udtaler i forbindelse med skiftet:

– Jeg vil selvfølgelig rette en stor tak til klub, sponsorer og organisation for at hjælpe mig, da jeg stod i en svær situation lidt før jul. Dernæst en tak til holdkammerater og holdet bag holdet for at tage godt imod mig midt i en sæson, hvilket gjorde at tilvænningsperioden fuldstændig udeblev.

– Fansene skal have en kæmpe tak for den store opbakning og at være der både for mig og for holdet til enhver tid. Jeg håber I vil have forståelse for min beslutning, og så regner jeg med, at vi ses igen. Jeg vil gerne ønske alle i Bulldogs-miljøet en rigtig god næste sæson, lyder det fra 20-årige Ankjær, som står noteret for 172 kampe i Bulldogs-dragten.

Martin Larsen følger op med følgende udtalelse:

– Jeg har været utrolig glad for mine fire sæsoner i Bulldogs-trøjen, hvor jeg sætter stor pris på den chance, klubben har givet mig. Men jeg føler, at det er på tide med en luftforandring, og jeg regner med, at jeg kan udvikle mig meget som person og som hockeyspiller ved at tage denne chance.

– Jeg ønsker jer alle en rigtig god næste sæson, og håber en dag at kunne vende tilbage, forklarer den store back, som i første omgang nåede 152 kampe hos Odense Bulldogs.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder