Stærk center styrker Bulldogs

af Thomas Nielsen

Stærk center styrker Bulldogs

Canadiske Ryan McDonough er første skud på stammen af udenlandske forstærkninger til den kommende sæson.

Den kommende sæsons trup har fået sin første udlænding på plads. Vi kan således med stor fornøjelse præsentere 26-årige Ryan McDonough som den første nye forstærkning, som Bulldogs-publikummet kan begynde at øve navnet på.

McDonough er rendyrket center, og vil med sin fart og sit stærke tovejsspil sætte sit klare aftryk på den kommende sæson. Med U-landskampe, et U17- og U18-VM for hockeystormagten Canada, samt succesfulde sæsoner i den stærke østrigske, italienske og næstbedste tyske række, er det en yderst kapabel herre, som besætter første udlændingeplads i næste sæsons trup.

– Jeg har researchet en hel del på Ryan, som vi har fået rigtig gode referencer på fra folk i hockeyverdenen. Han kan score, skøjte, lægge gode afleveringer og spille en stil lige efter mit hoved, idet han ikke er bange for at gå til de beskidte områder på isen og skabe chancer. Han har spillet på højt niveau og gjort det godt. Han er endnu en vigtig brik i det puslespil, som vi er ved at sætte sammen for at skabe et stærkt Bulldogs-hold til den kommende sæson, udtaler cheftræner Brad Gratton.

Den kommende Bulldogs-center er vant til at spille med en Bulldog på brystet, for sidste sæson blev sluttet af hos italienske Valpellice, hvor han med 21 point i 18 kampe gjorde et stærkt indtryk.

– Jeg ser meget frem til at komme til Odense i næste sæson, hvor jeg kun har hørt gode ting om organisationen og dens professionalisme. Blandt andet fra min gode ven og tidligere holdkammerat, Anthony Aquino, som I jo kender, udtaler Ryan McDonough.

Canadieren var faktisk på besøg for snart tre år siden, hvor han med sit tyske hold, Hannover Indians, spillede en træningskamp i Bryggeriet Vestfyen Arena – og faktisk lukkede og slukkede med en 4-1-scoring i slutfasen.

– Pudsigt nok spillede jeg en træningskamp i Odense forud for 2011/12-sæsonen, og jeg husker det som en dejlig skøjtehal med en super atmosfære. Det ser jeg frem til at opleve i den kommende sæson, hvor jeg håber og tror på en masse succes for holdet, udtaler Ryan McDonough.

Ryan McDonough har underskrevet en etårig aftale, og ankommer til Odense umiddelbart efter sommerferien.

Billede venligst lånt af www.hcvalpellice.com

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder