Nøglefigur forlænger med to år

af Thomas Nielsen

Nøglefigur forlænger med to år

Landsholdsspiller Morten Andreasen har underskrevet en ny toårig aftale. Frederik Bjerrum ligeledes på kontrakt.

Selvom man er i fuld sving i rødt og hvidt, kan man godt få sin fremtid på plads. 29-årige Morten Andreasen bejler fortsat kraftigt til en af de eftertragtede VM-billetter, og har nu, sideløbende med landsholdsarbejdet, underskrevet en ny toårig aftale med Odense Bulldogs.

– Morten bliver en stor og vigtig del af vores hold. Han bringer erfaring, lederskab og arbejdsmoral til vores hold. Han er stærk på faceoffs, læser spillet godt og kan både lægge op til og selv score mål. Morten bliver en af vores nøglefigurer med et stort ansvar, og det er jeg sikker på, at han til fulde vil leve op til, udtaler cheftræner Brad Gratton.

Den erfarne center har efterhånden 155 Bulldogs-kampe på bagen, og er en vigtig skikkelse på det fynske mandskab.

– Klubben og byen har taget sig godt af mig fra dag et, og derfor var det et nemt og naturligt valg at fortsætte. Jeg ser frem til at spille under Gratton, der kommer med frisk luft og vil give os en ny start. Nu vil jeg have vasket denne sæson væk og starte forfra – både hvad angår mit personlige spil, og så skal vi igen spille med, hvor det er sjovt, udtaler Morten Andreasen, der før torsdagens kamp mod Hviderusland i Bryggeriet Vestfyen Arena står noteret for 55 kampe i landsholdsdragten.

Brødrene Bjerrum på kontrakt

Næste sæsons Bulldogs-trup kommer desuden til at indeholde et brødrepar. Rasmus Bjerrum får således selskab af sin talentfulde, 19-årige lillebror Frederik, der i den forgangne sæson skiftede fra hjembyen Esbjerg til spil på Odenses 1. divisionshold.

Frederik Bjerrum, der er inde i varmen omkring U20-landsholdet, snuste allerede til Bulldogs i sidste sæson, hvor han debuterede i en hjemmekamp mod Frederikshavn tilbage i februar. Bjerrum den yngre har underskrevet en aftale gældende for den kommende sæson.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder