Målfarlige Aquino forlænger med Bulldogs

af Thomas Nielsen

Målfarlige Aquino forlænger med Bulldogs

Odense Bulldogs og Anthony Aquino har underskrevet en etårig kontraktforlængelse.

31-årige Anthony Aquino kom til sent i sidste sæson, men nåede på kort tid at overbevise om sine evner. Den canadiske målscorer har således underskrevet en ny etårig aftale, så han også i den kommende sæson tørner ud i Bulldogs-dragten.

– Jeg vil gerne beholde Anthony hos Bulldogs, da jeg er sikker på han vil gøre det godt i vores liga. Han er en stærk skøjteløber med et godt skud, og han læser spillet godt. Han vil bringe mange forsvar i problemer den kommende sæson. Det er desuden en fordel, at han har spillet i Europa gennem længere tid, og således er vænnet til spillet herovre. Han har stor erfaring og vi forventer at han vil bringe os en masse lederskab og offensiv power, udtaler cheftræner Brad Gratton.

Anthony Aquino nåede at spille 11 kampe i den forgangne sæson, i hvilke det blev til seks scoringer og fire assister. Han glæder sig til gensyn med holdet sidst i juli.

– Jeg er superglad og spændt på at vende tilbage til Odense efter sommerferien. Jeg nød virkelig at spille for holdet, tingene kører og Odense er en dejlig by at bo i. Jeg glæder mig meget til næste sæson, hvor jeg tror vi får et rigtig konkurrencedygtigt hold, udtaler Anthony Aquino.

Vi kan desuden oplyse, at Anthony Aquino bliver den eneste udenlandske genganger i næste sæsons trup. De resterende udenlandske spillere tilbydes således ikke nye kontrakter.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder