Bulldogs skriver med Anthony Aquino

af Thomas Nielsen

Bulldogs skriver med Anthony Aquino

Ny canadier skal tilføre mål til Odense Bulldogs. 31-årige Anthony Aquino er på kontrakt sæsonen ud.

Odense Bulldogs forstærker truppen med nyerhvervelsen Anthony Aquino. Den 31-årige canadier, der ligeledes har italiensk pas, er netop blevet præsenteret på isen i første periodepause af hjemmekampen mod Esbjerg Energy. Aquino kommer med stor erfaring fra en række ligaer og med en veludviklet næse for målet.

– Vi er meget tilfredse med at kunne tilføje Anthony til truppen. Han har scoret mål alle de steder han har spillet, og han har stor erfaring fra gode ligaer. Den erfaring vil være et vigtigt bidrag for os, og vi tror han vil passe godt ind i vores nuværende trup, udtaler Henrik Benjaminsen, der sammen med Mads True har været Bulldogs-træner siden i mandags.

Efter collegetiden i Merrimack, hvor Rob Ricci i øvrigt også tilbragte fire år, har Anthony Aquino prøvet kræfter med de amerikanske farmerligaer, den stærke tyske DEL samt den franske og primært den italienske liga. Qua sit italienske pas har han også en række italienske landskampe på CV’et.

Senest kommer han fra et ophold i KH Sanok i Polen – hvor det danske U20-landshold fornylig høstede en stor triumf. Her var han en stor profil med hele 27 point i 17 kampe.

– Jeg glæder mig virkelig til at spille for Odense Bulldogs, som jeg valgte at skrive under med, da jeg har hørt gode ting om organisationen og selve byen. Jeg glæder mig til at vise fansene min speed og mine evner og score en masse mål. Min forlovede og jeg har aldrig været i Danmark før, så vi glæder os meget, udtaler Anthony Aquino.

Såfremt papirarbejdet går i orden debuterer den nye italiensk-canadiske Bulldog i trøje nummer 19 på tirsdag på udebane mod Herlev Eagles.

Vi vil slutteligt gerne rette en STOR TAK til de mange samarbejdspartnere, der har valgt at støtte ekstraordinært op. Uden jeres uvurderlige opbakning havde det ikke være muligt.

[nggallery id=”47″]

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder