Skadesproblemer i angrebet

af Thomas Nielsen

Skadesproblemer i angrebet

Det er en noget amputeret trup, der i denne uge forbereder sig til weekendens to vigtige kampe mod henholdsvis Esbjerg og SønderjyskE.

Som bekendt er Morten Andreasen fortsat henvist til sidelinjen, efter at han pådrog sig en fiberspræning i baglåret i Aalborg for snart en måned siden. Han ventes ikke spilleklar på denne side af julen.

Derudover er yderligere et par skader indtruffet i angrebet. Anders Feddersen er således ligeledes ude de kommende uger med en knæskade, som har voldt problemer i et stykke tid nu, mens Rasmus Bjerrum er væk i hele denne uge med hvad man i NHL ville kalde en upper-body skade.

Læg dertil at backerne Rasmus Lyø og Martin Larsen samt forward Mikkel Ankjær Nielsen ligeledes forventes indisponible som følge af U20-VM i Polen. Her udtages den endelige trup i morgen efter aftenens testkampe mod Frölundas U20-mandskab.

Det åbner op for nye ansigter, bebuder cheftræner Pär Johansson. Svenske Rikard Ohlsson står derfor foran sin Bulldogs-debut, ligesom truppen efter al sandsynlighed vil indeholde yderligere debutanter til fredagens Esbjerg-udflugt.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

Seneste nyheder