Odense Bulldogs ansætter Mads True

af Thomas Nielsen

Odense Bulldogs ansætter Mads True

Klubrekordholder Mads True ansættes med øjeblikkelig virkning som sideordnet assistenttræner for Odense Bulldogs.

Siden Mads True stoppede som aktiv på eliteholdet har vi i Odense Bulldogs haft et stort ønske om igen at kunne tilknytte ham Bulldogs-organisationen. Den indledende dialog blev påbegyndt allerede i sommers, og nu er det endelig lykkedes at få det hele til at hænge sammen med Bulldogs ønsker, familiens ønsker og hans civile arbejde hos Orloff Firmatøj.

Mads True bliver en del af et spændende og innovativt setup, bestående af vores nuværende cheftræner Pär Johansson og assistenttræner René Jensen. Mads True vil således blive sideordnet med René Jensen og vil primært skulle arbejde med vores angribere, hvor han forhåbentlig kan lære fra sig af den viden han har opsamlet igennem over 20 år som aktiv på topplan.

Mads True blev præsenteret for spillertruppen under lørdagstræningen, og han debuterer i boksen allerede i eftermiddag, hvor det klokken 16.00 går løs mod SønderjyskE i Bryggeriet Vestfyen Arena.

– Jeg har længe ønsket at have to assistenttrænere tilknyttet holdet, da jeg ser det som en spændende måde at videreudvikle på hvordan et ishockeyhold skal trænes og ledes. Jeg kender Mads fra min egen tid her, og ved at han med hans viden og erfaring bliver en stor gevinst for holdet, udtaler bestyrelsesmedlem i Bulldogs Odense ApS, Henrik Benjaminsen, der er sportslig ansvarlig.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online

Seneste nyheder