Nostalgisk tilbageblik: Olof Mårs

af Thomas Nielsen

Nostalgisk tilbageblik: Olof Mårs

"Nostalgisk tilbageblik – hvor er de nu?" er et nyt, fast indslag i kampprogrammet, hvor vi kort tjekker op på tidligere Bulldogs-koryfæer.

[fra kampprogrammet mod Herlev Eagles, 4. oktober 2013]

Det er en af de helt store tidligere Bulldogs-profiler, i hvert fald rent fysisk, som vi denne gang hylder med et hurtig tilbageblik. 32-årige Olof Mårs spillede to markante sæsoner på Fyn, og var blandt de sølvvindende helte, som i 2011/12 var millimeter fra klubbens første DM-guld.

Nu tørner han ud i den stærke svenske Allsvenskan hos Björklöven, efter at han i sidste sæson medvirkede til holdets oprykning. Mårs nåede 82 Bulldogs-kampe og hele 89 point.

Bedste minde? Det må være hele rejsen fra at ende sidst i mit første år og så hele vejen til finalen i år to. Der var vi tæt på at vinde guldet, og det er jeg sikker at Bulldogs vil opnå indenfor de kommende år.

Hvad betød Bulldogs for dig? Tiden i Odense betød meget for mig og min familie. Fra første dag blev der taget godt hånd om os, og vi har følt os hjemme her. Da jeg brækkede kæben er jeg specielt taknemlig for alt hvad Preben Mogren gjorde for mig, og jeg vil også takke Anders Petersen, som hjalp os meget udenfor isen. Vi har kun positive minder og har fået mange fine venner i Odense.

Spiller du fortsat hockey – i givet fald hvor? I dag spiller jeg hockey for Björklöven i Allsvenskan og føler mig i god form. Jeg spiller stadigvæk primært foran målet, men er blevet lidt lettere og hurtigere!

LÆS OGSÅ:

Kampprogrammet kan købes for en flad tier i forhallen til kampene. Har du specifikke ønsker til kommende hovedpersoner, kan du kontakte redaktionen på thomas@oik.dk eller poste i kommentarfeltet herunder.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder