Billeder fra årets Team Dag

af Thomas Nielsen

Billeder fra årets Team Dag

Traditionen tro åbnede Odense Bulldogs i lørdags sæsonen med en Team Dag for spillere, personale og staben omkring holdet.

Første arbejdsdag i den nye sæson begyndte lørdag for nye og gamle Bulldogs, da den årlige Team Dag kickstartede sæsonen. Det kom der igen en god dag ud af, hvor alle fik hilst på hinanden og krydsede klinger i hæsblæsende konkurrencer dagen igennem.

Aktiviteterne strakte sig over fodboldgolf og efterfølgende diverse opgaver rundt omkring i Odense, hvor de fem hold skulle samle point til den samlede score. Da boet blev gjort op under aftenens middag i Pucken, kunne Mads Schaarups hold hyldes som vindere og dermed få fripas til en fysisk træning.

Billeder fra dagen kan ses herunder.

Husk at der nu kun er en uge til, at Bulldogs første gang kommer i aktion i denne sæson, når Bryggeriet Vestfyen Cup på fredag klokken 19.30 skydes i gang med kampen mellem Odense Bulldogs og de nykårede mestre fra SønderjyskE med Michael Eskesen og Tyler Gotto i truppen. Der er gratis indgang til alle kampene.

[nggallery id=25]

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder