Niklas Enberg klar for Bulldogs

af Thomas Nielsen

Niklas Enberg klar for Bulldogs

Her i sommervarmen kan vi med glæde præsentere en ny backforstærkning i form af svenske Niklas Enberg.

Temperaturen udenfor leder ikke tankerne på ishockey, men i Bryggeriet Vestfyen Arena er vandet nu atter frosset og en ny sæson står så småt for døren. I den forbindelse er det med stor glæde, at vi nu kan præsentere svenske Niklas Enberg som ny backforstærkning.

– Vi har kigget efter yderligere rutine til backsiden, og det har vi nu fundet. Niklas kommer med god erfaring fra en stærk liga, og samtidig vil han fortsat gerne fremad og videre i sin karriere. Vi tror der findes en hel del offensivt potentiale i ham, og han vil blive en god hjælp til at videreudvikle vore unge backer, udtaler cheftræner Pär Johansson.

Den 27-årige allround-back har de seneste fem sæsoner spillet i den stærke svenske Allsvenskan, hvor han har repræsenteret Troja-Ljungby (sammen med Olof Mårs og Andreas Sundin) samt Sundsvall og i sidste sæson danskerklubben Oskarshamn, hvor landsholdsspillere som Patrick Galbraith, Morten Poulsen og Kirill Starkov var blandt medspillerne.

– Jeg ville gerne prøve noget nyt, og jeg ved fra gamle holdkammerater, at de tidligere har trivedes rigtig godt på både holdet og i byen. Dansk ishockey holder et højt niveau, og derfor er det med store forventninger, at jeg går ind til den kommende sæson.

– Som spiller er jeg fremfor alt en holdspiller og mine kvaliteter ligger primært i defensiven samt i pasningsspillet, men jeg håber på større offensivt ansvar den kommende sæson. Jeg glæder mig til en sjov og lærerig sæson, hvor jeg forhåbentlig kan tage endnu et skridt i min udvikling, udtaler Niklas Enberg.

Niklas Enberg er truppens sjette udlænding, heraf nu tre svenskere, og kommer i den kommende sæson til at iføre sig trøje nummer 5.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder