Canadier skal bombe for Bulldogs

af Thomas Nielsen

Canadier skal bombe for Bulldogs

Marc-Olivier Vallerand sætter foreløbigt punktum på den fynske forwardlinje.

Vallerand er navnet på den sidste udenlandske forstærkning på angrebssiden, og manden der således skal tilføre det sidste offensive touch hos Odense Bulldogs. Den 24-årige canadier har produceret løs i East Coast Hockey League de seneste tre sæsoner med enkelte afstikkere til den stærke American Hockey League.

Udover sit flotte offensive udbytte har han desuden opnået stor anerkendelse for sit defensive arbejde.

– Vi har ledt efter en målscorer som sidste angrebsbrik i truppen. En ambitiøs spiller, som gerne vil videre i karrieren og bruge Odense som springbræt til større ligaer. Det har vi fundet i Vallerand, som jeg tror vil kunne bidrage rigtig godt på dansk niveau, udtaler cheftræner Pär Johansson.

Vallerands juniortid forløb ligeledes succesfuldt hos højtagtede Québec Remparts, der i en årrække har haft målmandsikonet Patrick Roy som ejer, manager og cheftræner. Det sidste juniorår sågar i kaptajnrollen og med sidste sæsons Bulldogs-topscorer Maxime Lacroix som holdkammerat de første to år hos Remparts.

– Jeg er superglad for at kunne kickstarte min europæiske karriere i Odense. Jeg agter at gøre et godt indtryk i Europa, og jeg føler Odense er det perfekte match for mig her og nu. Min ven Maxime Lacroix fortalte en masse gode ting om Bulldogs-organisationen og Odense by, og jeg glæder mig meget til at møde mit nye hold, vinde en masse kampe og gå benhårdt efter mesterskabet, lyder det fra ambitiøse Marc-Olivier Vallerand, der giver følgende karakteristik af sig selv.

– Folk beskriver mig som en forholdsvis komplet spiller. Hurtig, godt skud, godt blik for spillet og jeg kan spille begge veje. Jeg har altid spillet godt fem mod fem og haft vigtige roller i powerplay og boxplay.

Kontrakten med Marc-Olivier Vallerand løber den kommende sæson, og han ankommer i Odense omkring 1. august.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder