Mads Jespersen stopper karrieren

af Thomas Nielsen

Mads Jespersen stopper karrieren

En skadesplaget sæson har fået 23-årige Mads Jespersen til at stille skøjterne på hylden.

Det blev en sæson spoleret af en drilsk knæskade, som nu får Mads Jespersen til at indstille karrieren. Fire optrædener for Bulldogs-reserverne i 1. division samt en enkelt bænkeoptræden i sæsonens allersidste kamp var det magre udbytte af sæsonen, og uden udsigt til større fremskridt var beslutningen i sidste ende logisk.

– Jeg har nu forsøgt igennem længere tid, men knæet er stadig ikke i super stand. Jeg har følt mig under lidt tidspres for at blive klar, for ikke at sakke alt for langt efter fysisk i forhold til de andres sommertræning. Derfor havde jeg sat en deadline, og da denne nu er overskredet har jeg måtte tage et valg, forklarer Jespersen.

Det er på ingen måde med en bitter eftersmag, at beslutningen er taget, men en simpel konstatering af tingenes tilstand.

– Det har været nogle supergode år at være med på eliten, og jeg vil gerne takke alle, der har hjulpet og støttet mig undervejs. Det har været en fornøjelse, lyder afskedssalutten fra den populære ‘Panda’.

– Jeg vil fortsat komme i hallen, og selvfølgelig bakke op om drengene den kommende sæson.

Mads Jespersen nåede i alt at notere sig for 184 kampe på den fynske backlinje, hvor han scorede to mål og stod for 13 assister.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder