Unge Larsen skal fortsætte fremgang

af Thomas Nielsen

Unge Larsen skal fortsætte fremgang

En etårig kontraktforlængelse skal bygge ovenpå den udvikling, som Martin Larsen gennemgik i denne sæson.

18-årige Martin Larsen tog store skøjtetag frem i sin udvikling i den nu forgangne sæson. Oftest placeret side om side med amerikanske Zach Tarkir leverede den unge Odense-dreng en lang række solide præstationer på den fynske backlinje.

Det har nu udmøntet sig i en etårig kontraktforlængelse, således at den fysisk stærke back også i den kommende sæson tørner ud for barndomsklubben.

– Jeg føler, at rammerne her i Odense er gode til at jeg kan fortsætte min udvikling. Samtidig kan jeg passe min skolegang på Odense Katedralskole. Derfor var det hele tiden nærliggende at forlænge min aftale.

– I den kommende sæson skal jeg ind og tage et større ansvar, og jeg vil gerne bidrage med at producere noget mere og tage en større rolle på holdet, udtaler Martin Larsen.

Unge Larsen spillede stort set fast sæsonen igennem, og står nu noteret for 113 kampe i Bulldogs-trøjen.

Martin Larsen er sjette mand, der er på plads i næste sæsons trup. I forvejen er backerne Rasmus Damgaard, Mads Schaarup samt angrebstrioen Morten Andreasen, Søren Pedersen og Anders Feddersen på plads til den kommende sæson.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder