Slovensk VM-back på plads

af Søren Kottal

Slovensk VM-back på plads

Slovenske Blaz Gregorc kommer til at erstatte Michael Eskesen på den fynske backlinje.

Fem sæsoner i Södertälje, der har kastet både Elitserie- og Allsvenskan-kampe af sig, og to VM-slutrunder for Slovenien er den solide ballast, som 22-årige Blaz Gregorc ankommer med til Danmark, når sæsonen starter op igen til august.

Michael Eskesens skifte til SønderjyskE efterlod et hul, men det bliver nu fyldt ud af Blaz Gregorc, der var medvirkende til en suveræn slovensk VM-oprykning til A-gruppen på hjemmeis tilbage i april.

– Da det viste sig, at Eskesen skiftede klub, gik vi på udkig efter en europæisk erstatning, der kombinerer en ung alder med solid rutine.

– Gregorc har fået sin hockeyopvækst i Sverige, hvor vi har fået rigtig gode referencer på, at han har den fornødne kvalitet. Han er en stor, stærk back, som er godt skolet i Sverige, har VM-erfaring og som vi er glade for at kunne trække til Danmark, udtaler cheftræner Pär Johansson.

Blaz Gregorc har underskrevet en etårig kontrakt og bliver den anden slovener i klubbens historie.

– Som tidligere udmeldt er det vores plan at starte op med otte udlændinge, hvoraf vi fortsat leder efter topspillere som erstatning for Gotto, Mårs og Ricci i næste sæsons trup, lyder det videre fra den svenske Bulldogs-boss.

Kontrakten er betinget af den endelige godkendelse hos DIU’s licensudvalg.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder