Bulldogs henter powerforward

af Søren Kottal

Bulldogs henter powerforward

Svenske Olof Mårs skal bringe mål og fysik til det kommende Bulldogs-mandskab.

29-årige Olof Mårs måler 190 centimeter og vil med sine 101 kilo, tilsat et glimrende skud og stærk vintermentalitet, udgøre en målfarlig angrebstrussel for Bulldogs den kommende sæson og ligeledes tilføre en fysisk dimension til holdet.

– Vi har søgt en rutineret spiller, der både kan score mål og som har en god størrelse, og det synes jeg vi har fundet i Olof. Jeg tror han vil vise sig som et godt match til vores hold, udtaler cheftræner Pär Johansson, som redaktionen fangede umiddelbart efter en løbetur i det svenske.

Forrige sæson leverede Olof Mårs en forrygende sæson i Allsvenskan, hvor hans produktion for Troja/Ljungby på 46 point i 44 kampe bragte ham helt frem på 13. pladsen på topscorerlisten.

Uppsala-klubben Almtuna sendte derfor bud efter Mårs sidste sæson, hvilket imidlertid viste sig som et skidt match med en skuffende sæson til følge. Mårs har desuden været omkring svenske klubber som Skellefteå, Tierp og Borås ligesom det er blevet til en sæson i amerikansk juniorhockey.

Olof Mårs tiltræder Odense Bulldogs på en etårig kontrakt efter sommerferien og flytter til byen med sin kæreste.

Læs også:

  • Olof Mårs’ spillerprofil
  • Kommende kampe i Odense Isstadion

    Seneste nyheder